Wat te doen als je niet bereid bent voor pensioen

Home » Retirement » Wat te doen als je niet bereid bent voor pensioen

Inzicht in uw Pre-Pensioen Readiness Options

Wat te doen als je niet bereid bent voor pensioen

Wil je echt over het pensioen te krijgen, is er een gemakkelijke eerste stap. Probeer een of meer van die pensioengerechtigde paraatheid rekenmachines die u laten zien hoe bereid je bent om te leven voor 20, 30 of meer jaren van uw huidige pensioensparen.

Ik was aangenaam verrast door de ervaring van Johannes Schwartz, de schrijver van een recent artikel in  The New York Times , de pensionering Reality Catching Up With Me . Schwartz geprobeerd om erachter te komen hoe voorbereid op pensioen, dat hij en zijn vrouw waren, met behulp van gereedschappen uit SSA.gov en Vanguard. Het verrassende was dat hij was hoe vrolijk het stuk was. Hij gaf toe dat hij had niet gedacht gegeven genoeg nagedacht over pensioen, maar hij een goede spaarder was geweest. De grote ontdekking was dat hij op het juiste spoor was. Je zou kunnen zijn opluchting te voelen. Niet alle van ons zal zo gelukkig zijn.

In de 2014 Retirement Confidence Survey door de Employee Benefit Research Institute, slechts 18 procent van de werknemers gemeld gevoel “veel vertrouwen” zullen ze genoeg geld om comfortabel te leven met pensioen te hebben. Als je in de andere 82 procent, zijn er dingen die je kunt doen. Dit is de reden waarom het belangrijk is om een rekenmachine die u toelaat om te zien wat er gebeurt als je aanpassingen in de tijd, spaarquote, groei van de investeringen en intrekking tarief te maken te gebruiken. Ik heb gebruikt en gewaardeerd de eenvoud van Fidelity’s myPlan Snapshot , die iedereen kan openen. Uw eigen 401K plan beheerder kan iets dergelijks hebben. Het belangrijkste is de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen, want als je niet bereid bent voor het pensioen, zal de oplossing betrekken het veranderen van een of meer van de volgende elementen van uw pensioenplan terwijl u nog werkt.

1. sparen en investeren Meer

Een voor de hand liggende manier om uw toekomstige besparingen te versterken is om vernietiging van een groter deel van uw salaris te zetten voor hun pensioen.

Een deel van het probleem kan zijn in de messaging. Experts (waaronder ondergetekende) adviseren vaak besparing van ten minste 6 procent van uw salaris, want dat is meestal rond het bedrag dat een werkgever zal evenaren. Een duidelijker aanbeveling is om te beginnen bij 6 procent met een doel van het verhogen van het elke jaar. Eén Center for Retirement Research korte gevonden dat een gemiddelde verdiener die begint te besparen op 35 en met pensioen op 67 behoeften tot 18 procent per jaar besparen, uitgaande van een 4 procent rendement. Toegegeven, dat is veel. Maar het opslaan van 10 procent of zelfs 12 procent van je vóór belastingen salaris zou een redelijk doel zijn.

2. Verhoog uw Beleggingsrisico

Vluchtige of neerwaartse-trending markten kan schade doen om een ​​portefeuille, maar niet noodzakelijk, omdat de waarde van uw beleggingen daalt. Wat kan schadelijker zijn, is de angst die optreedt tijdens deze markt verschuivingen, wat kan leiden dat beleggers om onnodige of slecht getimede actie te ondernemen. geld Bewegen in reactie op een verschuiving van de markt kan kosten investeerders geld.

Het is vooral kostbaar als men wordt zo risicomijdend als alles uit de markt of in cash-achtige investeringen te verplaatsen. Om zeker te zijn, is er zo veel risico om dit te doen (inflatierisico, renterisico, langlevenrisico) omdat er te investeren in hete voorraden. Veel beleggers hebben te veel van dit soort risico’s en te weinig groei aandelenrisico in hun portefeuille.

Dit wil niet zeggen dat hete voorraden een beleggingsportefeuille moet domineren. Vergeet niet, het draait allemaal om de juiste balans en het houden van dat evenwicht, ongeacht marktbewegingen. Als je hebt afgedwaald van uw oorspronkelijke plan, is het tijd om in evenwicht te brengen.

3. Work Longer

Het kan ironisch schijnen dat een manier om het pensioen gemakkelijker te maken is om te blijven werken voor zo lang als je kunt, maar het is een zekere inzet voor ongeruste pre-gepensioneerden. Zelfs als u ervoor kiest om minder uren te werken of te verschuiven naar een andere carrière, langer werken zal de tijd die u verwacht om te leven af ​​van uw pensioen investeringen te verkorten, en het stelt u in staat om te blijven bijdragen aan pensioen investeringen voor een paar extra jaren.

Hoe langer je er af te werken, hoe groter uw potentiële inkomsten sociale zekerheid, als goed. Personen die wachten tot de leeftijd van 70 te krijgen kan de maximale voordelen waarvoor zij in aanmerking komen ontvangen. Stellen Ook moeten coördineren wanneer elk lid van het huwelijk zal beginnen beweren Sociale Zekerheid.

4. bezuinigen in pensioen

Als je moest om te leven op de helft van uw huidige salaris, zou je het doen? Dat is het soort vraag pre-gepensioneerden moeten zich afvragen: Wat is de minimale maandelijkse bedrag dat nodig is om van te leven?

Als u een nummer hebt bepaald, geef het een keer te proberen om te zien of het nummer is realistisch. Het helpt niet om inkomsten doelen die niet na verloop van tijd kan worden volgehouden ingesteld.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.