Wat te overwegen bij een vervroegde uittreding bod evalueren

Home » Retirement » Wat te overwegen bij een vervroegde uittreding bod evalueren

 Wat te overwegen bij een vervroegde uittreding bod evalueren

Heeft u vaak dromen over de dag dat je niet meer hoeft te komen opdagen voor het werk? Succesvolle resultaten pensioen vereisen vaak tientallen jaren van sparen en plannen wat je zou kunnen doen met je tijd, talenten en middelen. Maar soms onverwachte kansen zich voordoen als een aanbod van uw werkgever met een speciale prikkels om eerder dan u oorspronkelijk verwacht met pensioen gaat.

Veel bedrijven bieden werknemers met vervroegd pensioen pakketten om vrijwillig vertrek aan te moedigen.

Als je jezelf in deze situatie het klinkt aantrekkelijk. Het is echter belangrijk om jezelf de volgende vragen alvorens te beslissen of u moet accepteren of weigeren een VUT-arrangement:

Ben je klaar om je werkgever verlaten?

Voordat u elke pensioeninkomen projecties, wees eerlijk met jezelf en de emoties die achter uw beslissing te beoordelen. Als je echt tevreden bent met uw huidige rol en uw taak is een belangrijk onderdeel van je identiteit, dan is een grote ontslagvergoeding aanbod kan niet genoeg om te vragen om eerder met pensioen, tenzij je iets dergelijks bij een ander bedrijf kan doen. U kunt ook een sterk sociaal netwerk met je vrienden en collega’s op het werk te hebben. Maar misschien is de grootste emotionele uitdaging is vaak gerelateerd aan de manier waarop u van plan bent om uw tijd toe te wijzen wanneer uw functie is niet langer rond.

Het is ook belangrijk om de algemene toestand van de toekomst van uw werkgever te beoordelen.

Als u zich zorgen over de levensvatbaarheid op lange termijn van de onderneming zijn of als u denkt dat uw werk kunnen mogelijk een risico dat een andere reden om een ​​aanbod te nemen om vroeg te vertrekken kan zijn.

Als u een duidelijke visie van wat u zich verheugen op het doen van de meest tijdens het pensioen nog niet hebben vastgesteld wat je nodig hebt om te beginnen met het aanpakken van deze kwestie zo snel mogelijk.

Houd in gedachten dat je niet hoeft om het allemaal uit te zoeken in een keer. Veel werknemers maken gebruik van een VUT-pakket als een kans om de overgang naar een andere functie bij een ander bedrijf of start een nieuwe startup idee.

Kun je realistisch veroorloven om volledig met pensioen Right Now?

Het runnen van een fundamentele pensioeninkomen projectie om te zien of je kunt veroorloven met pensioen te gaan op uw voorwaarden is iets wat we allemaal moeten doen ten minste één keer per jaar. Deze analyse moet worden gebaseerd op wat je tot nu toe hebt opgeslagen, andere inkomsten uit beleggingen (verhuur onroerend goed en / of als zelfstandige) en uw geschatte inkomsten van de sociale zekerheid en alle pensioenen. Het uitvoeren van een eenvoudige pensioen calculator krijgt meer betekenis met een verhoogd gevoel van urgentie als je wordt geconfronteerd met een VUT-beslissing. Als algemene richtlijn, raden veel financiële planners het instellen van een vervangingsinkomen doel van 60-90 procent van je inkomen vóór pensionering op dezelfde levensstijl te handhaven tijdens uw pensionering jaar.

Het probleem met het gebruik van deze algemene regel is dat het inkomen na pensionering behoeften en wensen aanzienlijk variëren op basis van uw inkomen en andere factoren, zoals de gewenste levensstijl. Zodra uw geplande pensioendatum het raam 5 tot 10 jaar komt, moet je serieus gaan nadenken over je toekomst levensstijl en de inkomsten die nodig zijn om het pensioen te financieren door het creëren van een algemeen plan voor de uitgaven voor het pensioen – het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om dit stadium te definiëren van het leven.

Maak een Plan van de Begroting voor pensioen om de gewenste pensioeninkomen behoeften volledig te kunnen beoordelen in dollars van vandaag. Dit kan ook nuttig zijn bij het onderzoek naar de impact van de diverse uitgaven dat kan veranderen zodra u uw baan (ziektekostenpremies, reizen, enz.) Te verlaten.

Hoe gaat u verkrijgen betaalbare ziektekostenverzekering?

Het is niet een compleet shocker dat de ziektekostenverzekering is duur, terwijl u werkt en tijdens uw pensionering jaar. De gemiddelde totale kosten van de familie dekking is meer dan $ 18.000 per jaar. Maar als je hebt deelgenomen aan een groep de gezondheid van plan uw werkgever is het meest waarschijnlijk het oppakken van een groot deel van de werkelijke kosten van de ziektekostenverzekering. Het accepteren van een VUT-pakket betekent meestal dat je nodig hebt om betaalbare gezondheidszorg dekking te vinden, totdat je bent 65 jaar en in aanmerking komen voor deelname aan Medicare.

Het bekijken van uw zorgverzekering opties zullen u helpen om verder te gaan met vertrouwen tegemoet. Hier zijn de ziektekostenverzekering opties voor de werknemers accepteren van een VUT-programma incentive:

  • Verkrijgen dekking via werkgever gesponsorde gezondheid plan van uw echtgenoot. Als uw echtgenoot werkt nog steeds en in aanmerking komen voor de ziektekostenverzekering dekking door middel van een werkgever vinden van een back-up verzekering kan een eenvoudige oplossing zijn. Wanneer een echtgenoot verliest ziektekostenverzekering na het nemen van een VUT-aanbieding wordt beschouwd als een kwalificatietoernooi voor de doeleinden van worden toegevoegd aan een bestaand plan.
  • Ontdek dekking opties onder de Affordable Care Act (ACA). Het verliezen van uw werkgever aangeboden dekking wordt beschouwd als een kwalificatietoernooi voor de doeleinden van het verkrijgen van dekking onder de ACA buitenkant van de open inschrijving periode. -Inkomen op basis van subsidies zijn beschikbaar onder de Affordable Care Act. Afhankelijk van de hoeveelheid van uw nieuwe gezinsinkomen bedrag Vervroegd met pensioen, kunt u in aanmerking voor een subsidie van verzekeringspremies. Deze subsidies zijn gebaseerd op uw inkomen in het jaar dat het beleid van kracht is. U kunt beginnen met het vergelijken van beleidsopties in uw staat bij HealthCare.gov.
  • Gebruik COBRA groep dekking gedurende 18 maanden. In sommige situaties kan de werkgevers het aanbieden van een VUT-pakket kiezen om de maandelijkse COBRA premies dekken als onderdeel van een ontslagvergoeding. In deze situatie zal COBRA vaak een meer kosteneffectieve optie geworden. Het is echter mogelijk dat minder onbetaalbaar dekking zal worden gevonden onder de ACA.

Wanneer u zult beginnen met het ontvangen inkomsten uit de sociale zekerheid?

Het is verleidelijk voor soon-to-be gepensioneerden om te beginnen met het ontvangen van de sociale zekerheid inkomen op de leeftijd van 62. In feite is een verslag van het Center for Retirement Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van alle vrouwen en meer dan 40 procent van de mannen beginnen met het ontvangen van sociale uitkeringen als vroeg mogelijk. Afhankelijk van factoren zoals de plannen voor de levensverwachting en uw werkelijke pensioensparen dit kan u geld kosten op de lange termijn.

De meeste werknemers ontvangen van vervroegde uittreding pakketten van dit jaar zou normaal gesproken in aanmerking komen om hun volledige sociale uitkeringen ontvangen op de leeftijd van 66 of 67. Indien u besluit om uw voordelen vroeg zullen ze worden verlaagd op basis van de langere uitbetaling vorderen. Kiezen voor uw sofi-startdatum uitstellen tot de volledige pensioengerechtigde leeftijd (of eventueel zo laat 70 jaar) zal uw maandelijkse sociale uitkeringen te verhogen. Hier zijn een aantal belangrijke factoren te overwegen terwijl de beslissing wanneer te beginnen met het ontvangen van uw sociale zekerheid.

  • Wil je de extra inkomsten om rond te komen nodig? De behandeling van uw budget plan voor het pensioen zal helpen bij het beantwoorden van deze vraag. In sommige gevallen is het uitstellen van de sociale zekerheid is geen optie als u absoluut de inkomsten nodig. Echter, als je kunt krijgen door met minder of met de hulp van enkele extra inkomsten uit part-time werk je in staat om hogere maandelijkse voordelen door het uitstellen van de sociale zekerheid ontvangen.
  • Heeft u anticiperen op het verdienen van inkomsten uit arbeid of is uw echtgenoot nog steeds bezig? Als je familie inkomens meer dan $ 15.720 in 2016 zult u $ 1 voor elke $ 2 die je verdient boven de limiet te verliezen. Maar maak je geen zorgen, het voordeel is niet volledig verloren omdat er geen limiet op de hoeveelheid geld die je kunt verdienen en nog steeds vol sociale zekerheid bedraagt zodra je volledige pensioengerechtigde leeftijd bereiken ontvangen.
  • Wat is de status van uw gezondheid? Als u nog een aantal lopende gezondheidsproblemen of andere goede redenen om te geloven dat een bovengemiddelde levensduur is niet in je toekomst, kunt u besluiten om te beginnen met het ontvangen van sociale uitkeringen vroeg. Als u in goede gezondheid, zal het vertragen vaak meer zin.
  • Hoe lang zijn directe familieleden woonde? Als u een lang leven in uw familie die een geldige reden om uw begindatum van de Sociale Zekerheid vertragen. Dit is vooral het geval als iemand in uw directe familie heeft gewoond om hun 90’s of tot 100. De break-even punt is meestal rond de leeftijd van 80 als u van plan om de sociale zekerheid te gebruiken om uw uitgaven te financieren in pensioen.
  • Welke andere middelen zijn er beschikbaar? Als u een 401 (k), pensioen, IRA, spaar- of beleggingsrekening aan te boren in de voors en tegens van dit te doen moet wegen. In het algemeen is er een stijging van 8 procent van de inkomsten voor elk jaar dat je vertraging ontvangen van de sociale zekerheid. Het is moeilijk om een eventuele gegarandeerde investering vinden.

Bepalen of een VUT-pakket zinvol voor u is een persoonlijke beslissing die ofwel een slam dunk beslissing of een complex puinhoop zou kunnen zijn. Het hangt allemaal af van hoe u uw opties te nemen in een algemeen financieel levensplan.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.