Will You spórolhat Bundling biztosítás? Nem mindig

Home » Insurance » Will You spórolhat Bundling biztosítás? Nem mindig

Will You spórolhat Bundling biztosítás?  Nem mindig

Ön valószínűleg hallott a „batyut, és mentse” sor a biztosító társaságok, ígéretes nagy kedvezményt, ha kap az összes politika ugyanazon fuvarozó.

Ez gyakran igaz, hogy egyre kettő vagy több politika ugyanaz a cég azt jelenti, akciók – akár 25% kedvezmény a lakástulajdonosok politika – attól függően, hogy a biztosító. Plusz, árukapcsolás biztosítások kényelmes, mert a számlázási adatokat és a lefedettségi adatokat érhető el ugyanaz a fiók valamennyi politikát.

De ez a kényelem, megkönnyíti felejtsd el a biztosítás, és ez egy biztos módja annak, hogy a végén fizet túl sokat.

Igen, árukapcsolás rendszerint pénzt takarít meg

Cégek, melyek csomagban hajlamosak arra, hogy egy 5-25% -os kedvezmény minden politika. Lakásbiztosítás jellemzően kapja a legnagyobb kedvezmény, mivel az otthoni értéke valószínűleg sokkal nagyobb, mint az autó.

„A legtöbb vállalat tényleg nem érdekli” eladásában csak lakástulajdonosok politika, mondja Michael McCartin elnöke, Joseph W. McCartin Insurance Beltsville, Maryland, amely értékesíti politika több fuvarozó, amely politika a régióban elérhető.

Hordozók „emelték az árakat lakástulajdonosok biztosítás, de kínálnak egy hatalmas kedvezményt, ha csomagban mindent együtt,” McCartin mondja. Az autó biztosítási kedvezményt gyakran kisebb hányadát, de változik a cég, mondja.

Például, ha az otthoni és az automatikus biztosítási csomagban, kaphat kedvezményt a 10% -os az automatikus politika és 15% a lakásbiztosítások. Ha a csomagban az autó biztosítási egy bérlők politika helyett, akkor lehet, hogy akár 5% kedvezményt.

Mi történik, ha nem keres

Bundling politika ösztönzi a „meg, és felejtsd el” mentalitás, de automatikusan megújuló évről évre ugyanaz a cég is költségekkel jár. Akkor kevésbé valószínű, hogy nézd meg a versenytársak árai, ha kell váltani a két politika helyett, különösen, ha valaki fizeti automatikusan egy jelzálog letéti számlára.

Az árak növelik a politikai megújulás ideje, és ők is centiméterre is túl kellene fizetni egy másik cég, ha nem ellenőrzi árak online vagy telefonon.

Természetesen nem minden biztosító társaságok növelni díjak amíg az ügyfelei nincsenek túlfizetésének és árak mélyülni idővel bármely termék. Ami igazán számít, hogy a jelenlegi cég tenne így -, és ha nem ellenőrzik, akkor soha nem lehet tudni.

Különböző emberek, államok és árak

A kérdés, hogy a csomaghoz mélyebb, mint a kényelem: Biztosítási árak nagyon egyedi, és sok függ, hogy hol él, a hitel történelem (a legtöbb országban), és az értéke a kívánt elemre biztosítás.

„A valóság az, hogy a biztosító, aki az Ön számára a legkisebb költséggel lakásbiztosítás valószínűleg nem az egyetlen, aki tud nyújtani a legalacsonyabb költségű autó biztosítási”, mondja Kyle Nakatsuji vezérigazgatója Clearcover egy autó biztosítási indításkor.

Tegyük fel, hogy a helyzet fordítja egy nagyon drága auto politika – talán vezetni sportkocsi, vagy volt a közelmúltban a hibátlan baleset -, de a ház szerény és kevés lefedettség. Ha a fuvarozó biztosítja az Ön számára a legolcsóbb autó biztosítási is lehetséges, ha a lakástulajdonosok aránya nem olyan alacsony, mint amilyen lehetne, akkor valószínűleg mentése még a csomagban.

De a szkript tükrözött, ha a fuvarozó auto biztosítás drága, mint más lehetőségek a területen. A kedvezmény egy olcsó lakástulajdonosok politika – akár 25% – volt sápadt képest a nagyobb megtakarítást kapna megtöri a csomagot, és kiválasztja a legolcsóbb autó biztosítási. Vásárlás után, és összehasonlítjuk aránya sem, akkor érdemes tartani az otthoni politika ugyanaz, de kap automatikus biztosítás máshol.

Legyen tudatában annak, hogy néhány automatikus biztosítók kínálnak kedvezményeket, amelynek lakástulajdonosok politika helyett, és fordítva – akkor is, ha nem tőlük, Nakatsuji mondja, „így még mindig kapok előnyeit árukapcsolás nélkül csomagot.”

Amit megtehetsz

Meg lehet próbálni, hogy ne ráta csúszás által bevásárlás körül politika, mind külön-külön és csomagban:

  • Minden más évben.
  • Ha látsz egy kamatemelés 10% vagy nagyobb megújítása.
  • Ha van egy jelentős változás az élet, beleértve a házasság, válás vagy egy lépést.
  • Ha a hitel ütött jobb vagy rosszabb. A legtöbb országban, a rossz hitel is emelni árak több, mint egy rossz vezetési rekordot. (Kivételt képeznek az California, Hawaii, és Massachusetts, ahol ez illegális biztosítóknak, hogy fontolja meg a hitel beállításakor aránya.)
  • Csak miután a három éves évfordulója a mozgó megsértése, jegy vagy baleset. McCartin mondja meg az árat tükrözi az állapotát napján vásárolunk, és a három éves jel jellemzően a áron megy vissza.

Ha összehasonlítjuk idézetek online keresni csomagban és szétválasztott politika, és keresse meg ugyanazt a lefedettség, mint a jelenlegi biztosítás.

Te is beszélni egy független biztosítási ügynök, mint McCartin, aki össze tudja hasonlítani politikák és megtalálni az alma-to-alma lefedettség. Tudd, hogy a független ügynökök nem tud minden idézet hozzáférhető – néhány vállalat eladni politikák csak saját megbízottai vagy az interneten.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.