Ymmärtäminen korkotaso, inflaatio ja joukkovelkakirjojen

Home » Investing » Ymmärtäminen korkotaso, inflaatio ja joukkovelkakirjojen

Korkotaso, inflaatio ja joukkovelkakirjojen

Omistaminen sidos on pohjimmiltaan kuin jolla virta Tulevat käteismaksut. Nuo käteismaksut tehdään yleensä muodossa säännöllisten korkojen ja paluu pääasiallinen kun joukkovelkakirja erääntyy.

Koska luottoriski (luottoriskin), arvo, että virta Tulevat käteismaksut on yksinkertaisesti funktio oman tarpeen tuotto perustuu inflaatio-odotuksia. Jos tämä kuulostaa hieman sekava ja tekninen, älä huoli, tämä artikkeli hajottaa bond hinnoittelu, määritellä käsite “joukkovelkakirjojen tuotto” ja osoittavat, kuinka inflaatio-odotukset ja korot arvon määrittämiseksi joukkovelkakirjalainan.

Riskimittarit

On olemassa kaksi ensisijaista riskejä, jotka on arvioitava, kun sijoittaa joukkovelkakirjoihin: korko- ja luottoriski. Vaikka keskitymme siihen, miten korot vaikuttavat joukkovelkakirjojen hinnoittelu (toiselta nimeltään korkoriski), sidos sijoittaja on myös oltava tietoisia luottoriskin.

Korko on riski muutosten joukkovelkakirjan hinta muutosten johdosta vallitseva korkotaso. Muutokset lyhytaikaiset vs. pitkäaikaiset korot voivat vaikuttaa erilaisten sidosten eri tavoin, mikä kerromme alla. Luottoriski, puolestaan ​​on riski, että liikkeeseenlaskija joukkovelkakirjan ei tee koron tai maksuihin. Todennäköisyys negatiivisen luoton tapahtuman tai laiminlyönti vaikuttaa joukkolainan hinta – mitä korkeampi riski negatiivisen luoton tapahtuman, korkeampi korko sijoittajat vaativat olettaa, että riski.

Liikkeeseen laskemat Yhdysvaltain valtiovarainministeriön rahoittaa toimintaa Yhdysvaltain hallitus tunnetaan Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjalainojen. Riippuen ajasta eräpäivään asti, niitä kutsutaan laskuja, muistiinpanoja tai joukkovelkakirjoja.

Sijoittajat pitävät Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjalainojen olla vapaa luottotappioriski. Toisin sanoen, sijoittajat uskovat, että ei ole mitään mahdollisuutta, että Yhdysvaltain hallitus laiminlyö korkoja maksut joukkovelkakirjat se antaa. Jäljellä tämän artikkelin, käytämme Yhdysvaltain valtion joukkovelkakirjalainojen meidän esimerkeissä siten eliminoiden luottoriski keskustelusta.

Laskettaessa Bondin tuotto ja hinta

Ymmärtää, miten korot vaikuttavat joukkolainan hinta, sinun täytyy ymmärtää käsitteen tuotto. Vaikka on olemassa useita eri tyyppisiä saannon laskentaa varten Tässä artikkelissa, käytämme tuoton erääntymispäivänä (YTM) laskeminen. Joukkovelkakirjasta YTM on yksinkertaisesti diskonttokorkoa, jota voidaan käyttää, jotta nykyarvo kaikki joukkovelkakirjan kassavirrasta sama kuin sen hintaa.

Toisin sanoen, sidos hinta on summa esillä arvo kunkin kassavirran, jolloin esillä oleva arvo kunkin kassavirran lasketaan käyttämällä samaa alennus tekijä. Tämä alennus tekijä on saanto. Kun sidos tuottoa nousee määritelmän, sen hinta laskee, ja kun sidos on tuotto laskee, määritelmän, sen hinta nousee.

Bond suhteellinen Yield

Kypsyyden tai ehto sidos suurelta osin vaikuttaa sen saanto. Ymmärtää tätä väitettä, sinun täytyy ymmärtää, mitä kutsutaan tuottokäyrä. Saanto käyrä edustaa YTM luokan joukkovelkakirjojen (tässä tapauksessa, US valtion joukkovelkakirjalainojen).

Useimmissa korko ympäristöihin, mitä pitempi juoksuaika, sitä korkeampi tuotto on. Tämä tekee intuitiivinen järkevää, koska mitä pidempi aika kuluu ennen kassavirran vastaanotetaan, sitä suurempi mahdollisuus on, että tarvittava diskonttokorko (tai tuotto) siirtyy korkeampi.

Inflaatio-odotukset Selvitä sijoittajan tuottovaatimuksia

Inflaatio on sidos pahin vihollinen. Inflaatio heikentää ostovoimaa joukkovelkakirjan tulevia rahavirtoja. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä suurempi virta inflaatio ja suurempi (odotettu) tulevaa inflaatio, korkeampi saannot nousee koko saanto käyrä, kuten sijoittajat vaativat tätä korkeampi saanto kompensoida inflaatioriskipreemion.

Lyhytaikainen, Long korot ja inflaatio-odotukset

Inflaatio – sekä inflaatio-odotuksia – ovat funktio välistä dynamiikkaa lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin korot. Maailmanlaajuisesti lyhyet korot hallinnoi kansakuntien keskuspankit. Yhdysvalloissa, Federal Reserve hallituksen avomarkkinakomitea (FOMC) asettaa federal funds. Historiallisesti muut dollarimääräisiä Lyhyiden korkojen, kuten LIBOR on korreloi voimakkaasti Fed funds.

FOMC hallinnoi Fed funds noudattamatta kaksoismandaatti edistää talouden kasvua ja samalla pitää hintavakautta. Tämä ei ole helppo tehtävä FOMC; on aina keskustelua asianmukaisella fed funds tasolla, ja markkinat muodostaa oman mielipiteensä siitä, miten hyvin FOMC tekee.

Keskuspankit eivät valvo pitkät korot. Markkinavoimat (kysyntä ja tarjonta) määrittää tasapainotilan hinnoittelu pitkäaikaisia ​​joukkolainoja, jotka asettavat pitkät korot. Jos korkomarkkinoiden mielestä FOMC on asettanut fed funds liian alhainen, inflaatio-odotuksia kasvusta, mikä tarkoittaa pitkäaikaiset korot nousevat suhteessa lyhyet korot – tuottokäyrä jyrkkenee.

Jos markkinat mielestä FOMC on asettanut fed funds liian korkea, päinvastainen, ja pitkät korot laskevat suhteessa lyhyet korot – tuottokäyrään tasaantuu.

Ajoitus Bond kassavirrat ja korot

Ajoitus joukkovelkakirjan kassavirrat on tärkeää. Tämä sisältää joukkolainan juoksuaika. Jos markkinaosapuolet uskovat, että on olemassa inflaation näköpiirissä, korot ja joukkolainojen tuotot nousevat (ja hinnat laskevat) kompensoidakseen menetystä ostovoiman tulevista kassavirroista. Sidoksia pisin rahavirrat näkevät tuotot nousevat ja hinnat laskevat eniten.

Tämä on intuitiivinen jos ajattelee nykyarvon laskentaa – kun muutat käytetty diskonttokorko on virta tulevien kassavirtojen, mitä kauemmin kunnes kassavirran, sitä enemmän sen nykyarvo on vaikuttanut. Korkomarkkinoiden on tiettyä hinnanmuutos suhteessa korkotason muuttuessa; tämä tärkeä sidos metrinen tunnetaan kesto.

Bottom Line

Korot, joukkolainojen tuotot (hinta) ja inflaatio-odotusten korreloivat keskenään. Liikkeet lyhyiden korkojen, sanelee kansakunnan keskuspankki, vaikuttaa eri siteitä eri ehdoin kypsyyttä vaikutus riippuu markkinoiden odotukset tulevasta tasojen inflaatiota.

Esimerkiksi muutos lyhyellä korot, joka ei vaikuta pitkällä korot on vain vähäinen vaikutus pitkän koron hinta ja tuotto. Kuitenkin muutos (tai ei muutoksia, kun markkinat kokee, että sellainen tarvitaan) lyhyiden korkojen joka vaikuttaa pitkän aikavälin korot voi suuresti vaikuttaa pitkäaikaisten joukkolainojen hinta ja tuotto. Yksinkertaisesti sanottuna, muutokset lyhyiden korkojen on enemmän vaikutusta lyhyisiin joukkolainoihin kuin pitkäaikaisia ​​joukkolainoja, ja muutokset pitkäaikaiset korot vaikuttavat pitkäaikaisia ​​joukkolainoja, mutta ei lyhyisiin joukkolainoihin .

Avain ymmärtää miten muutos korot vaikuttavat tiettyyn joukkolainan hinta ja tuotto on tunnistaa missä tuottokäyrä että sidos valheita (lyhyt pää tai pitkä pää) ja ymmärtää välistä dynamiikkaa lyhyen ja pitkän korot.

Tämän tiedon avulla voit käyttää erilaisia ​​mittareita keston ja kuperuuden tulla kokenut joukkovelkakirjamarkkinat sijoittaja.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.