Zakaj bi moral vlagati v nepremičnine?

Home » Investing » Zakaj bi moral vlagati v nepremičnine?

Nepremičnine lahko zagotovi veliko boljše donose v primerjavi z drugimi naložbami

 Zakaj bi moral vlagati v nepremičnine?

Za večino 1990, Standard & Poor Index objavil zaslužek donose od 5 do 6 odstotkov, v povprečju. Hkrati so bili dividendni donosi S & P le okoli 2 odstotka ali manj. Ker zaloge dividende plačuje ponavadi veliko manj nestanovitne, dobički na strani apreciacijo običajno ne bi bila pomemben dejavnik. Istočasno, donosi obveznic gledano v kompozitu pokazala le okoli 5 odstotkov donose.

Boljše donosi so bolj tvegane, medtem ko varnejše obveznice vrnil nižje donose.

Vzpon nepremičnine

V istem časovnem obdobju in tudi v 21. stoletju, so nepremičninski investitorji spoznali privlačne donose zaradi tokov z več dohodki iz nepremičninskih naložb. Tukaj je pogled na nekatere od razlogov, zakaj lahko nepremičnin biti koristna za vaše naložbenega portfelja:

  • Najem donos – to je odstotek donos iz neposrednih prihodkov od najemnin, je in se lahko izračuna bodisi kot bruto ali neto. Izkušeni vlagatelji raje izračun neto najemnino donos, ki ima stroške, davke in druge stroške upoštevati, in deli z vrednostjo nepremičnine / stroškov. To bi lahko bil negativen denarni tok, saj ne upošteva hipotekarnih plačil upoštevati. Iz tega razloga, mnogi vlagatelji raje poglej donosov najem denar na gotovino. Čeprav lahko investitor kupi in upravljanje za donos na te posamezne komponente, ki presega povprečne donose stock ali vez dividend, to je samo eden od načinov, v katerih nepremičninske donosnost naložb.
  • Povečane vrednosti – Najem lastnosti običajno ceniti vrednosti z inflacijo. Povečana vrednost lahko pomeni prodajo in ponovno vlaganje v višjo lastnosti vrednosti, ali zagotavljajo lastniški kreditno linijo za uporabo za druge naložbe. To je drugi, in zgodovinsko dokazano, sestavni vrednost investicijskega vrnitve nepremičnin.
  • Inflacija dokaz investicijski  – Najemnine navadno povečujejo z inflacijo, medtem ko je hipotekarna plačila na nepremičnine ostala stabilna. To povečuje denarni tok, brez povečane stroške, ki ima premoženje. Ko inflacije gre gor, lahko to pomeni tudi več najemodajalcev kot hipoteke postali dražji za povprečnega potrošnika. Več najemniki povečanje povpraševanja, tako da se lahko najemnine stopnjujejo.
  • Izkoristite – Uporaba vzvoda, hkrati pa pazite, da nakup nepremičnin z dobrimi najem donosi, zagotavlja večje donose. Uporaba 100.000 $ v vzvodom sredstev za nakup tri lastnosti s pologom, namesto enega za 100.000 $ gotovine, lahko močno poveča donose. Seveda, vsi finančni vzvod pomeni tveganje, zato je uspešen investitor mora razumeti, kako vzvod vpliva njihove nepremičninske naložbe.
  • Plačevanje navzdol posojila – Amortizacija, ali plačilni določitvi posojila, sprosti več investicijskih sredstev za povečanje finančnega vzvoda. Nekateri vlagatelji uporabljajo večje pravičnosti v eni znamki sprostiti sredstva za naložbe v drugih.
  • Izboljšanje lastnost kapitala – Mnogi vlagatelji namerno kupiti lastnosti po ceni vrednosti, ker nimajo določene funkcije, ali bi lahko uporabili izboljšave. Oni so izračunali, da se bo vrednost izboljšav presegajo stroške, kar ima za posledico takojšnje povečanje kapitala.

Medtem ko so delnice in obveznice inflacija občutljiv, in se običajno vključujejo le spoštovanje vrednost potenciala in nizka ali neobstoječa dividend / obresti vrne-nepremičninski ponuja raznovrstne naložbene donose.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.