Zal u geld besparen Bundeling Insurance? Niet altijd

Home » Insurance » Zal u geld besparen Bundeling Insurance? Niet altijd

Zal u geld besparen Bundeling Insurance?  Niet altijd

U hebt waarschijnlijk gehoord van de “bundelen en te redden” lijn van verzekeringsmaatschappijen, belooft grote kortingen als u al uw beleid van dezelfde vervoerder.

Het is vaak zo dat het krijgen van twee of meer het beleid van hetzelfde bedrijf zal kortingen betekenen – maar liefst 25% korting op een huiseigenaren beleid – afhankelijk van de verzekeraar. Plus, het bundelen van verzekeringen is handig omdat factuurgegevens en details over dekking kan worden geopend vanuit dezelfde account voor alle beleidsterreinen.

Maar dat gemak maakt het makkelijk om te vergeten over uw verzekering, en dat is een zekere manier om uiteindelijk te veel te betalen.

Ja, bundeling bespaart meestal geld

Bedrijven die bundeling bieden hebben de neiging om een ​​korting van 5-25% op elke beleid. Huiseigenaren verzekering krijgt meestal de grootste korting, omdat de waarde van uw huis is waarschijnlijk veel groter dan je auto.

“De meeste bedrijven zijn niet echt geïnteresseerd” in de verkoop van alleen huiseigenaren beleid, zegt Michael McCartin, voorzitter van Joseph W. McCartin Verzekeringen in Beltsville, Maryland, die het beleid verkoopt uit verschillende dragers waarvan het beleid zijn beschikbaar in de regio.

Dragers “zijn de tarieven van de huiseigenaren verzekering verhoogd, maar bieden een enorme korting als je alles te bundelen”, zegt McCartin. De autoverzekering korting is vaak een lager percentage, maar het verschilt per bedrijf, zegt hij.

Bijvoorbeeld, als uw huis en auto verzekering is gebundeld, kunt u korting van 10% op uw auto beleid en 15% op uw huiseigenaren verzekering. Als u uw autoverzekering met een huurders beleid in plaats gebundeld, zou je zien tot een korting van 5%.

Wat gebeurt er als je niet op zoek

Bundelen beleid moedigt een “instellen en vergeten” mentaliteit, maar automatisch te verlengen jaar na jaar bij hetzelfde bedrijf kan tegen een vergoeding komen. Heb je minder kans om te controleren tarieven van de concurrentie als je op twee soorten beleid in plaats van heen en weer geschakeld, vooral als men automatisch wordt betaald via een hypotheek geblokkeerde rekening.

Neigen de prijzen te verhogen op beleidsvernieuwing tijd, en ze kunnen duim omhoog veel verder dan wat je met een ander bedrijf zou betalen als je prijzen niet online of per telefoon check doen.

Natuurlijk zijn niet alle verzekeringsmaatschappijen verhogen premies totdat hun klanten te veel betalen, en de tarieven zijn gebonden aan toenemen in de tijd met een product. Wat echt telt is of uw huidige bedrijf, zodat zou doen – en als je niet controleren, zul je nooit weten.

Verschillende mensen, staten en tarieven

De vraag of te bundelen gaat dieper dan het gemak: Insurance prijsstelling is zeer individueel, en veel hangt af van waar je woont, uw krediet geschiedenis (in de meeste staten) en de waarde van de objecten die je verzekeren.

“De realiteit is dat de verzekeraar die u kunnen voorzien met de laagste kosten opstalverzekering is het meest waarschijnlijk niet degene die u met de laagste kosten autoverzekering kan bieden”, zegt Kyle Nakatsuji, CEO van Clearcover, een autoverzekering opstarten.

Stel dat uw situatie vertaalt zich in een zeer dure auto beleid – misschien je rijdt een sportwagen of had een recent bij-fault ongeval – maar uw huis is bescheiden en vergt weinig dekking. Als je provider biedt u de goedkoopste autoverzekering mogelijk, zelfs als de huiseigenaren tarief is niet zo laag als het zou kunnen zijn, ben je waarschijnlijk nog steeds het redden met de bundel.

Maar het script wordt omgedraaid als van uw provider autoverzekering is duur in vergelijking met andere opties in uw omgeving. Een korting op een goedkope huiseigenaren beleid – zelfs 25% – kunnen verbleken in vergelijking met de grotere besparingen die u zou krijgen door het breken van de bundel en het kiezen van de goedkoopste autoverzekering. Na het winkelen en vergelijken van tarieven voor beide, wilt u misschien uw huis het beleid van de zelfde te houden, maar krijgt uw autoverzekering elders.

Wees ervan bewust dat sommige auto-verzekeraars bieden kortingen voor het hebben van een huiseigenaren uitgewerkt en vice versa -. “Zodat u nog steeds de voordelen van het bundelen zonder dat de bundel krijgt”, zelfs als het niet van hen, Nakatsuji zegt:

Wat je kunt doen

U kunt proberen om te beoordelen kruip te vermijden door rond te shoppen voor het beleid, zowel afzonderlijk als gebundeld:

  • Elk ander jaar.
  • Als u een verhoging van 10% of meer bij vernieuwing.
  • Wanneer heb je een belangrijke leven te veranderen, waaronder het huwelijk, echtscheiding of een verhuizing.
  • Als uw krediet heeft gekregen beter of slechter. In de meeste staten, kan een slechte krediet tarieven meer dan een slechte rij-record te verhogen. (Uitzonderingen zijn Californië, Hawaii, en Massachusetts, waar het illegaal is voor verzekeraars om uw krediet te overwegen bij de vaststelling van tarieven.)
  • Vlak na de drie-jarig bestaan ​​van een bewegend overtreding, ticket of een ongeval. McCartin zegt uw prijs zal je status op de dag dat je winkel weer te geven, en de drie-jaar merk is meestal als de rente gaat terug naar beneden.

Bij het vergelijken van offertes online, zoeken naar gebundelde als ontvlochten beleid, en kijk voor dezelfde dekking als uw huidige verzekering.

Je zou ook praten met een onafhankelijke verzekeringsagent zoals McCartin, die beleid kan vergelijken en appels met appels dekking. Weet dat onafhankelijke agenten niet elke koers beschikbaar kan krijgen – sommige bedrijven verkopen het beleid alleen via hun eigen functionarissen of online.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.