Zeven manieren om geld te besparen als verhuurder

Home » Real Estate » Zeven manieren om geld te besparen als verhuurder

Zeven manieren om geld te besparen als verhuurder

Ongeveer tien jaar geleden, mijn vrouw en ik kocht onze eerste woning. We waren niet helemaal zeker wat we deden, maar we waren vastbesloten om de touwen langs de weg te leren. En dat is precies wat we deden; door ervaring, het proces, en opstaan, kwamen we met een huur strategie die zin had – althans voor ons.

Alleen deze maand, betaalden we de laatste betaling op een van onze eigenschappen. – een met drie slaapkamers baksteen ranch in Greenfield, Ind Plotseling, de dromen die we hebben gepland voor de komende jaren beginnen te laten uitkomen. Waar onze huur waren eens een verplichting, hebben we nu een eigen huis vrij en duidelijk op de leeftijd van 37. En nu dat onze eerste verhuur is afbetaald, kunnen we betalingen sneeuwbal om sneller af te betalen onze andere verhuur en gaan met opslaan nog andere om te kopen huur in contanten.

Het is niet gemakkelijk geweest; als iedere verhuurder weet, bezitten woning betekent dat het ervaren van veel onrust ten minste een deel van de tijd. Voor ons, die hobbels in de weg hebben opgenomen huurders volledig vernielen ons eigendom, een reeks van dure en onverwachte reparaties, en andere kleine lessen leer je alleen de eerste hand. Maar, jaren later, hebben we het gevoel dat we eindelijk hebben gemaakt – maar alleen omdat we hebben veel slimme beslissingen langs de weg.

Zeven manieren Verhuurders u geld besparen

Een deel van onze strategie als verhuurders is geld te besparen – niet alleen door het kopen van eigenschappen die eenvoudig voor cash flow, maar door te kijken naar manieren om onze out-of-pocket kosten voor bedrijven te verlagen. Sommige van de dingen die we doen om op te slaan volledig gaan tegen de stroom in, maar ik heb gevonden dat ze werken heel goed. Ik zal meer in een minuut uit te leggen.

In deze post, wilde ik een paar van onze kostenbesparende strategieën als verhuurders te delen, maar ook een aantal andere verhuurder strategieën die beter (of slechter), afhankelijk van uw portefeuille in verhuur, waar je woont, en uw lokale vastgoedmarkt kan werken delen . Als u een verhuurder die wil op te slaan of overweegt om één bent, hier zijn enkele kostenbesparende strategieën te overwegen:

# 1: Houd de huren laag naar omzet te verminderen.

Toen ik delen dat we blijven de huurprijzen lager dan we konden, het laat mensen achter hun oren krabben. Maar als er een strategie die ik staan ​​achter, het is deze. Door het bijhouden van de huurprijzen iets lager dan concurrerende eigenschappen, blijven we 100% bezet, hebben meerdere applicaties met elke vacature, en geld besparen langs de weg.

U ziet, elke keer dat iemand beweegt, het kost ons geld. Niet alleen hebben we shampoo de tapijten en verf, maar we moeten een leegstaand pand op de markt totdat iemand in beweegt Dat kan soms betekenen een maand zonder huur, die is al erg genoeg. – maar het betekent ook heen en weer rijden naar de woning en het omgaan met potentiële huurders. Zowel in termen van tijd en geld, de verkoop van een onroerend goed te huur kunnen zeer kostbaar zijn.

Natuurlijk zou deze strategie niet werkt, afhankelijk van waar u woont. Als huurprijzen enorm zijn stijgende in uw markt, kon je veel meer dan je krijgt door het houden van de huren laag te verliezen. Maar in een klein, slaperig stadje, deze strategie werkt heel goed. Niet alleen bieden wij onze huurders met een koopje, maar we geld besparen samen met het gedoe en de stress die wordt geleverd met een constante omzet en vacatures.

# 2: Kies kleinere panden die gemakkelijk te upgraden en reparatie zijn.

Toen we verhuisden naar Noblesville, Ind., Een paar jaar geleden, we kort flirtte met het idee om van onze oude woonplaats in een andere verhuur. Maar we veranderden onze tune toen we ons realiseerden hoeveel dat zou kosten. Tuurlijk, ons huis zou een winst te maken, maar eventuele reparaties zou zijn door het dak!

Onze andere huurwoningen zijn ongeveer 1.000 vierkante voet elk, wat betekent dat we zijn nauw kennis te maken met hoeveel het kost om die veel tapijt, dat de grootte oven, en dat groot van een dak. Het huis waren we uit en verkopen bewegen, aan de andere kant, was bijna 2.400 vierkante voet – meer dan twee keer zo groot.

We uiteindelijk besloten dat we niet willen betalen voor grote reparaties en 2.400 vierkante voet van tapijt of zelfs tapijt reinigen tussen huurders. We besloten ook dat grotere reparaties – een nieuwe, grote dak boven de komende jaren een grotere oven, een grotere werf om voor te zorgen – in potentie kon eten weg bij ons rendement.

Tuurlijk, grotere huizen huren voor meer geld, maar tegen welke prijs? Net als elke andere huis, een grotere verhuur betekent duurdere alles – van reparaties en upgrades aan eigendommen belastingen en huiseigenaar de verzekering. Als onafhankelijke verhuurders, hebben we besloten om de stok met kleinere panden met de kosten konden we gemakkelijk beheren.

# 3: Hier krijg je een aannemer rekening en stapelen kortingen.

Steeds een verhuurder is geen goedkope aangelegenheid, en dat is waar, zelfs nadat je het onroerend goed in uw eigen naam. Op de top van de hypotheek betalingen en onroerend goed verzekering, moet je betalen voor upgrades en reparaties. En soms, kunnen reparaties die zeer kostbaar zijn.

huiseigenaar Alexander Aguilar zegt dat hij geld bespaart door het samenbrengen van zijn huur koopt bij een winkel die een flinke korting voor aannemers biedt.

“On huurder omzet en vacatures, heb ik alles wat ik nodig in een bepaalde volgorde en voer het uit hoewel de Home Depot aannemer bureau, die gratis is te kopen”, zegt Aguilar, die blogs bij CashFlowDiaries.com. “Afhankelijk van hoeveel ik ben het kopen en wie de klant rep is, kan ik overal redden van 5% tot 12%.”

Naast het zoeken naar aannemer kortingen, kunt u ook de verkoop, gestapeld coupons en kortingen na te streven. De blogger achter ESIMoney, een verhuurder, zegt hij combineert sales andere kortingen op de meeste waar voor zijn geld te krijgen.

“Toen ik toestellen gekocht voor meerdere eenheden, ik combineerde een verkoopprijs, concurrent verkoopprijs wedstrijd, coupon, korting, en contant geld credit card deal terug te slaan meer dan $ 3.000,” zegt hij. “Sterker nog, ik opgesloten in diezelfde prijzen voor latere aankopen, zelfs als ik kocht slechts één punt!”

# 4: Vermijd het gebruik van een beheerder.

Property managers beloven om de stress die wordt geleverd met het zijn een verhuurder te verminderen. Ze zullen adverteren en op de markt uw huur namens u, waarbij speciale zorg aan een correcte dierenarts potentiële huurders. Op de top van dat, ontmoeten ze met huurders, het verzamelen van betalingen, en omgaan met huurder kwesties.

Helaas zijn deze diensten komen op een steile kosten. Als u bereid en in staat uw eigenschappen zelf te beheren zijn, aan de andere kant, kunt u knip de middelste man en houden meer winst voor jezelf.

Dit is precies hoe Steven D., de blogger achter EvenStevenMoney, verhoogt de winstgevendheid op zijn verhuur. Toen hij ontdekte dat makelaars en vastgoedbeheerders opgeladen tot het huren van een volle maand voor een jaar van de dienst, besloot hij het zwaar zichzelf te tillen doen.

“We hebben besloten om een ​​lijst van de woning zelf online met behulp van een combinatie van Zillow Verhuur Manager en Craigslist,” zegt Steven. “Dit stelt ons in staat om geld te besparen en meer handen op met wie gaat om te leven op onze eigendom.”

# 5: Wees niet bang om te zeggen ‘nee’.

Terwijl sommige huurders lijken tevreden bent met uw huis zoals het is, zijn er altijd mensen die veranderingen en upgrades naar hunkert. En eerlijk, het kan nooit kwaad om huurders te vragen om een ​​nieuwe keuken gootsteen of een nieuwe verflaag in de woonkamer. Ik bedoel, het ergste wat je kan zeggen is ‘nee’, toch?

Het ding is, kun je niet elke huurder gelukkig maken. En als je iets dat niet hoeft te worden vervangen op eigen kosten vervangen, werkt u tegen de belangen van uw bedrijf en uw bottom line.

Elizabeth Colegrove van The Reluctant verhuurder zegt te kunnen zeggen “nee” heeft door de jaren heen haar bakken met geld en hartzeer bespaard. Colegrove zegt dat ze had huurders vragen om plafond ventilatoren in elke kamer, keuken kabinet kleurveranderingen, opgewaardeerd mini-blinds, en nog veel meer. Het ding is, ze willen om het te doen op haar kosten – niet de hunne.

“Mijn huurder kan maken [upgrades] op hun kosten, maar de items moeten worden achtergelaten”, zegt ze. “Niet alleen is dit bespaart me duizenden, maar ik ben niet de bad guy.”

Natuurlijk kunt u ook laat uw huurders deel van het werk zelf doen en bieden om te betalen voor alleen materialen. Op die manier, jullie beiden profiteren van de upgrade, maar je bent niet te betalen voor onnodige arbeid. Dit is de exacte strategie gebruikt door Pauline Paquin, een verhuurder die blogt op Reach financiële onafhankelijkheid.

Paquin zegt dat haar huurders zal zo nu en bieden om vast te stellen of een upgrade onderdelen van haar huren ze niet willen. “Ik ben gelukkig ze zijn handig, dus als ze vroegen of ze de plaats kon schilderen, zei ik zeker en gewoon terugbetaald ze voor de verf en borstels,” zei ze.

# 6: Wees bewust over kleuren verf en vloeren.

Chad Carson, de vastgoedbelegger achter CoachCarson.com, maakt gebruik van een simpele truc om de vacature te stroomlijnen. Hij maakt gebruik van dezelfde interieur verf kleur en stijl in al zijn huurwoningen.

“Dit stelt ons in staat om verf te kopen in bulk en maakt touch-up veel gemakkelijker tijdens de omzet”, zegt Carson. “Ik schat dat bespaart ons $ 250 tot $ 500 elke keer in een verminderde schilderij arbeid en verspilling van materialen.”

Carson probeert ook te huur met wall-to-wall tapijt te voorkomen, zegt hij. Dit helpt hem onnoemelijk sommen geld te besparen tijdens elke vacature sinds massief parket hoeft normaal gesproken niet te worden vervangen tussen huurders. “We proberen om huizen te kopen met een harde ondergrond vloeren, zoals tegels of hardhout, of we installeren vooraf”, zegt Carson.

# 7: Voer de instandhouding en het onderhoud zelf.

Veteraan en verhuurder Doug Nordman is eigenaar van een woning met zijn vrouw. Terwijl hun doel is niet per se de lange termijn inkomen, omdat ze van plan om te verhuizen naar het pand zelf, ze willen nog steeds om geld te besparen langs de weg.

Hun strategie? Het uitvoeren van een groot deel van de onderhoudskosten, en in het bijzonder het werken in de tuin, zichzelf.

“Het is weinig onderhoud groenvoorziening voor slechts een paar uur om de zes weken, maar het geeft ons een geweldige kans om te kijken over het landgoed en chatten met de huurder,” zegt Nordman, die blogs op de Militaire Guide.

Laatste gedachten

Voordat u een woning koopt, is het van cruciaal belang om te zorgen dat de nummers te laten werken. Het binnenhalen van een huurinkomsten is leuk voor zeker, maar het helpt om uw kosten tot een minimum zodat je niet uit te betalen meer dan breng je je in te houden.

Hoewel er geen specifieke besparingen strategie is goed voor iedereen, het is belangrijk voor elke verhuurder om de juiste strategie voor hun bedrijf te vinden. Zonder één, het kopen van woning kan gemakkelijk een verloren stelling te worden.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.