Zeven Tekens uw schuld is uit de hand (en wat te doen About It)

Home » Credit and Debt » Zeven Tekens uw schuld is uit de hand (en wat te doen About It)

Zeven Tekens uw schuld is uit de hand (en wat te doen About It)

In veel opzichten, rekken tot schuld is bijna een Amerikaanse tijdverdrijf geworden. Het kopen van een nieuwe woonkamer set? Financieren voor 12 tot 36 maanden tegen 0%. De handel in uw auto? Nou ja, natuurlijk wil je een nieuwe auto lening te krijgen – je kunt zelfs uit te strekken het over 84 maanden de tijd om de pijn te verdoven. Op vakantie gaan? Gewoon te laden en later betalen voor het – ik bedoel, dat is wat de meeste mensen doen, toch?

We zijn zo gewend aan het gebruik van de schuld voor elke aankoop dat het bijna ongehoord om de schuld-vrij blijven. En als je geen schulden te hebben, je kan zelfs worden gezien als een soort weirdo.

Maar, hoeveel schuld is te veel? Voor velen, is er een zeer fijne lijn te betreden. Hoewel er is zeker niets mis met het afsluiten van een hypotheek om een ​​huis te kopen, lenen te veel en uw financiën kan worden opgerekt flinterdun. Hetzelfde kan gezegd worden voor autoleningen, persoonlijke leningen en credit card schulden. Het maakt niet uit of u in aanmerking komt om meer geld of niet te lenen, er is een punt waar je zo veel dat je jezelf in gevaar voor de financiële risico lenen.

Zeven tekenen Uw schuld is Out of Control

Als je moeite hebt met schulden, maar niet zeker weet of uw situatie is beheersbaar is of niet, hier zijn zeven tekenen je in boven je hoofd:

# 1: Je bent nauwelijks bijhouden van de minimale betalingen op uw schuld.

Als je creditcard schuld coming out wazoo en regelmatige rekeningen te betalen, kan je nauwelijks gelijke tred houden met uw minimale betalingen, laat staan ​​te betalen niets extra in de richting van uw schuld. Als deze situatie klinkt alsof je, het is zeer waarschijnlijk dat je hebt afgebeten meer dan u kunt kauwen.

Als je nauwelijks op je lijn met minimale betalingen per maand, moet je een manier om je maandelijkse verplichtingen te verlagen of te verdienen meer geld te vinden – er is echt geen weg omheen.

# 2: Uw schuld groeit elke maand.

Laten we zeggen dat je moeite hebt met schulden al, maar uw saldo blijven groeien elke maand. Of u nu het maken van de minimale betalingen per maand of het betalen van zelfs meer dan dat, als je het opladen van meer dan u betaalt, je bent het stimuleren van uw tegoeden bij elke aankoop die je maakt. Het betalen van $ 600 in de richting van een creditcard saldo is geweldig – maar niet als je het opladen van $ 800 in dezelfde maand.

In dit geval heeft u zeker meer schulden dan je aankan. En als niet een deksel niet op uw uitgaven, kan uw financiën snel uit de hand lopen.

# 3: Uw credit score heeft een hit genomen.

Een van de grootste determinanten van uw FICO score is uw krediet gebruik, of de bedragen die u in verband te danken aan uw kredietlimieten. Als u twee creditcards met een maximum van in totaal $ 10.000, bijvoorbeeld, en je gecombineerde balans is $ 7.500 tussen hen, uw credit bezettingsgraad is 75%. (Je wilt dat het dichter bij nul.)

Deze factor maakt bijna een derde van uw FICO score – alleen uw betaling geschiedenis telt voor meer. In het algemeen, hoe meer geld je verschuldigd bent en hoe hoger je gebruik, hoe groter de kans uw credit score zal dalen.

# 4: U bent niet bespaart geen geld.

Als uw schulden zijn zo overweldigend dat je geen geld opslaat elke maand, je bent niet alleen. Volgens Go Banking tarieven, meer dan de helft van de Amerikaanse huishoudens had minder dan $ 1.000 in besparingen in 2017.

Idealiter wil je een volledig gevulde noodfonds – genoeg om een ​​paar maanden van de kosten te dekken als je je baan kwijt – of op zijn minst $ 1.000 weggemoffeld om een ​​basis noodsituatie te dekken. Schulden zo moeilijk te overtuigen dat ze voorkomen dat u bespaart geen geld zal waarschijnlijk een probleem eerder vroeger dan later worden.

# 5: Je woont paycheck-to-paycheck.

Als je moet wachten tot betaaldag tot essentiële rekeningen te dekken elke maand, is de kans groot dat je een financiële noodsituatie of onverwachte rekening uit de buurt van een financiële crisis. Houd in gedachten dat het duurt slechts een gemiste salaris of financiële misstap voor uw vermogen om gelijke tred te houden met uw facturen om uit je handen vallen.

# 6: Schuld verzamelaars zijn begonnen te roepen.

Als schuld verzamelaars hebben gepleit om u opjagen dan onbetaalde rekeningen, dan is uw schulden hebben zeker gegroeid uit de hand. Aangezien uw schuld is in collecties, betekent dit dat u achter bent gevallen en niet in geslaagd om gelijke tred te houden met uw maandelijkse betalingen. Uw credit score zal gaan voelen de effecten van uw standaard vrij snel op dit punt, en je moet een uitweg te vinden.

# 7: Je hebt geleend geld om je rekeningen te betalen.

Last but not least, als je het lenen van geld van familie en vrienden om uw rekeningen te dekken, is het vrij waarschijnlijk dat je in boven je hoofd. U kunt problemen terugbetaling van deze leningen, tenzij er iets drastische veranderingen met uw schulden of bestedingspatroon hebben.

Wat moet u doen als u te veel schulden

Indien een (of alle) van de bovenstaande factoren een beschrijving van uw situatie, er zijn tal van manieren waarop u kunt beginnen op de weg naar herstel – hoewel veel van uw opties zal niet voor de hand liggend. In plaats van te worstelen, zijn hier een aantal stappen die u kunt nemen op de weg uit de schulden vandaag te krijgen:

Knip je gezinsbestedingen en krijgen op een ‘kale botten budget.’

In tijden van financiële crisis, is het cruciaal om het vet te snijden. Als je in de schulden en worstelen om uw rekeningen te betalen, betekent dit meestal op zoek naar manieren om uw wekelijkse en maandelijkse uitgaven te verminderen, zodat u meer geld kan gooien in de richting van uw schulden.

Een kale botten budget vereist dat u uit te snijden alle discretionaire uitgaven en zich richten op het betalen kern huisvesting, voedsel rekeningen, hulpprogramma’s en schuldverplichtingen elke maand – met andere woorden, niet uit eten gaan, geld te besteden aan entertainment, of het kopen van nieuwe kleren voor een tijdje . Terwijl een kale botten budget te streng te handhaven als een oplossing op lange termijn kan zijn, kan het helpen om een ​​handvat op uw schulden krijgen aan het begin van je reis en de slag te gaan op het pad van de schuld.

Zorg ervoor dat je de aflossing van uw schulden strategisch.

Als je jongleren te veel schulden in een keer, kan het moeilijk zijn om spoor te houden. Misschien bent u gewoon proberen bij te houden en voortdurend te betalen wat wetsvoorstel is het gevolg meest dringend, of dat u een beetje extra betalen op bepaalde rekeningen en andere niet zonder rijm of reden of echte strategie achter. In dit geval kan het helpen om zich te organiseren en het creëren van een plan van aanpak.

Begin door te gaan zitten met uw echtgenoot of partner, zodat u kunt uitzoeken precies wat uw totale schuld belasting eruit ziet. Maak vervolgens een lijst van iedere schuld die je hebt, het huidige evenwicht, de maandelijkse betaling, en de rente.

Van daaruit kunt u erachter te komen hoe u elk van uw schulden te benaderen. Als u meerdere kleinere schulden, bijvoorbeeld, je kon ze eerst aanvallen met behulp van de schuld sneeuwbal methode – en gewoon ze uit je leven. Als uw rente een grotere belasting, aan de andere kant, kon je de schuld lawine te gebruiken en het aanpakken van de hoogste rente saldi eerste.

Hoe dan ook, zal het helpen om een ​​volledig beeld van waar je bent, zodat u kunt beslissen wat te doen te hebben.

Denk aan het consolideren van uw schulden met een evenwicht overdracht creditcard.

Als je veel van de schuld tegen een hoge rente, kan een evenwicht overdracht creditcard helpen u even de tijd om extra vooruitgang te boeken te kopen. Deze kaarten bieden 0% APR voor overal van negen tot 21 maanden, en sommige hebben zelfs zonder een evenwicht transfersom.

Als u in staat om een ​​kaart zonder een evenwicht transfersom vooral kiezen, scoren 0% APR op overgedragen schulden zou kunnen helpen op een aantal manieren bent; Niet alleen zou het verlagen van uw maandelijkse schuldverplichting omdat u geen rente zou moeten betalen, maar het kan u helpen betalen van de schuld sneller op voorwaarde dat je blijft ten minste hetzelfde bedrag in de richting van uw schulden u waren alvorens te betalen.

Als u denkt over een evenwicht overdracht te bieden, zorg ervoor dat de kleine lettertjes te lezen voordat je de trekker over te halen. Idealiter wil je een evenwicht overdracht kaart die wordt geleverd met de laagste kosten mogelijk is en de langste introductie-aanbieding heeft na te streven. U zult ook willen ervoor zorgen dat u geen speciale voorwaarden te begrijpen, zodat je ze kunt volgen om de brief.

Houd er echter rekening mee dat er een evenwicht overdracht zal niet werken, tenzij je doet. Om de meeste van deze aanbiedingen te doen, moet je schulden af ​​te betalen met verve – idealiter voordat u uw introductie aanbieding eindigt. Als je dat niet doet – en als je laks over de terugbetaling van schulden bent – je introductie aanbieding zal eindigen en uw creditcard rente wordt gereset, waardoor je niet veel beter af dan je was voordat (of mogelijk slechter af zijn, als uw schulden nu op een hogere snelheid).

Pick-up een kant drukte om meer geld te verdienen.

Een andere manier om de belasting van groeiende schulden te verlichten is om te proberen een manier om meer geld te verdienen vinden. Als je zelfs een paar honderd dollar extra per maand kunnen verdienen, zou je in een betere positie zijn om schulden af ​​te betalen sneller of beginnen met het opslaan van een noodfonds.

Het oppakken van een kant drukte is een manier om geld te verdienen aan de kant, terwijl je ook full-time werken. Gelukkig is het gemakkelijker dan ooit om part-time werk te vinden het uitvoeren van een breed scala van taken van het samenstellen van meubels tot het bekijken van honden, het schoonmaken van huizen of het leveren van boodschappen. Bekijk onze berichten op het beste werk-at-home banen en kant hustles dit jaar te proberen.

Op dezelfde manier kan zelfs een tijdelijke contant geld infuus u helpen betalen van een aantal balansen en nog wat ademruimte. Als je dingen die je niet meer gebruikt tot rond de zolder of kelder hebben, overwegen de verkoop van een aantal items op eBay of Craigslist, en de invoering van de opbrengsten in de richting van een schuld. Het is gewoon een one-time duwen, maar als je een hele evenwicht kan kloppen, dat is een minder maandelijkse factuur je zult moeten betalen vanaf nu – het vrijmaken van meer geld elke maand de richting van uw andere schulden te zetten.

Stop besteden!

De laatste manier om jezelf te helpen in uw reis om uit de schulden is om te stoppen met graven. Tenzij je iets om uw uitgaven gewoonten te veranderen doen, is het zeer goed mogelijk uw schuld problemen zal veel erger worden voordat ze beter worden

Overwegen over te schakelen naar contant geld of betaalkaart alleen als u van plan bent uw strategie om uit de schulden. Het kan ook helpen om uw uitgaven te volgen voor een tijdje om te zien wat je zwakke punten en probleemgebieden zijn. Hoe dan ook, uw schulden niet weg – en je kon ze gemakkelijk nog erger als je niet in toom uw uitgaven.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.