Zou je een Travel lening?

Home » Banking and Loans » Zou je een Travel lening?

Zou je een Travel lening?

reisbestemmingen meest beroemde van de wereld kan intrigerend zijn, maar velen zijn ook duur te bereiken. Tenzij je een enorme stash van luchtvaartmaatschappij mijl en reizen punten, zult u waarschijnlijk moeten betalen voor vliegtickets en een soort van accommodatie, zelfs als u een hostel of iets goedkoop te kiezen. En zelfs dan, je moet nog steeds voedsel, activiteiten, en transportkosten, zoals taxi’s en treinen te dekken. Aan het eind van de dag, deze kosten en anderen reizen een voorrecht niet veel kunnen veroorloven zonder hulp van buitenaf.

Niet verrassend, veel aspirant reizigers lenen het geld dat ze nodig hebben om de wereld te zien. Meestal doen ze dat via ofwel een persoonlijke lening of een creditcard, hoewel ze ook geld kunnen lenen van familie en vrienden.

Is het lenen van geld voor de reis een goed idee? Meestal niet, maar dat betekent niet dat sommige mensen die vastbesloten zijn om hun reislust voort te zetten te stoppen. Als je gaat om geld te lenen om te reizen, is het beste wat je kunt doen zet een aantal basisregels en onderzoek de beste lening opties beschikbaar.

Het probleem met het lenen van geld voor Travel

Gemeenschappelijke wijsheid zegt dat je moet alleen geld te lenen voor het waarderen van activa, zoals een huis of een bedrijf. Travel is erger dan het tegenovergestelde van die-een verminderende waarde. Het is niet iets tastbaars u kunt zien of voelen, en het is niets waard voor iemand anders dan u.

Maar hoeveel zijn uw herinneringen echt de moeite waard? Als je gaat om geld te lenen om te reizen, moeten ze veel moeite waard te zijn.

Dat komt omdat, afhankelijk van hoeveel u leent, je zou kunnen terugbetalen van uw lening of creditcard saldo voor de komende jaren.

Bedenk ook dat het niet alleen wat je leent moet je terug te betalen. U zult ook op de haak voor rente en toepasselijke kosten.

Aangezien de gemiddelde credit card heeft nu in rente van 17 procent, kunnen deze kosten snel oplopen.

Als u lenen $ 5.000 voor een maand lang een reis naar Thailand of een reis door Europa en neem tien jaar om het tegen die koers terug te betalen, bijvoorbeeld, zou je moeten betalen $ 90 per maand voor 120 maanden voor een totaal bedrag van $ 10.811 te betalen.

De juiste manier om geld te lenen voor Travel

Voordat u geld te lenen om te reizen, loont het om jezelf afvragen of de kosten op lange termijn daadwerkelijk de moeite waard zal zijn. Heb je echt wilt betalingen op uw Middellandse Zee cruise maken vijf jaar vanaf nu als je kan sparen voor een huis of proberen om een gezin te stichten? Waarschijnlijk niet.

Maar als je gaat om een ​​reis-lening te krijgen, kun je net zo goed doen op de juiste manier vanaf het begin. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen op koers te blijven:

Maak gebruik van Beloningen om kosten te dekken

Als je goed krediet en het vermogen om te vroeg vooruit te plannen, dan kunt u ook leunen op beloningen punten om delen van uw reis te dekken. Het is mogelijk om genoeg punten en mijlen verdienen om uw hotels en vliegtickets bedekt als je een strategie en stok mee. Ontdek beloningen kaarten en hun mogelijkheden, en je kunt geld besparen op een reis rond de wereld.

Stel een budget dat u kunt vasthouden aan

Terwijl u niet precies weet hoeveel je nodig hebt om te besteden aan diverse kosten tijdens uw reis, kunt u en moet een begroting is opgenomen.

Begin met je hotels en vliegtickets en erachter te komen hoeveel ze zullen kosten. Van daar, doe wat onderzoek om erachter te komen gemiddeld eten en de activiteit kosten voor uw bestemming.

Als je eenmaal weet hoe je over hoeveel uw reis zal u terug, kunt u werken aan het veiligstellen van het geld dat je eigenlijk nodig hebt. Het is al erg genoeg om geld te lenen voor een reis in de eerste plaats, zodat u niet meer wilt dan vereist lenen.

Vergelijk persoonlijke leningen en creditcards

De twee meest populaire wijze van financiering voor reizen zijn persoonlijke leningen en creditcards. Terwijl een persoonlijke lening heeft een vaste rentevoet, vast aflossingsschema, en vaste maandelijkse betaling, zal een credit card kunt u uw reis als u kosteloos te gaan en terug te betalen alleen het bedrag dat u lenen. Creditcards hebben de neiging om een ​​hogere rente dan persoonlijke leningen, maar zowel financiële producten zijn eenvoudig toe te passen voor online.

Eén van de voordelen van reizen credit kaarten speciaal is dat je reis voordelen waardevol als annuleringsverzekering / onderbreking verzekering, vertraging van bagage verzekering, en geen vreemde transactiekosten kunnen krijgen. U kunt ook verdienen reizen beloningen of cash-back op uw reiskosten, die u kunt gebruiken om uw kosten te dekken of sparen voor een ander avontuur.

Echter, reizen credit kaarten worden geleverd met een hoge rente die kunnen maken dat de kosten van uw reis dramatisch toegenomen. Om die reden kan je beter af met een lage rente creditcard of een die 0 procent april biedt op de aankopen voor een beperkte tijd.

Of u nu beslissen over een credit card of persoonlijke lening, zorg ervoor dat al uw opties te vergelijken en hoe ze een stapel liggen op het gebied van beloningen, perks, de rente en beloningen. De wereld wacht, maar de beste reis is er een die uw financiën niet verpesten.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.